Nyt alkaa sitten olla itseaiheutettu kiirus koulun kanssa. No se siitä aiheesta tällä kertaa. Paitsi vähän kyllä pitää vielä ihmetellä sitä, että ihan tänne asti piti tulla huomatakseen, ettei se Laurea nyt niin ala-arvoinen oppilaitos olekaan.

Viikonloppu vierähti aurinkoisessasateisessakylmässäehkäsekevätsieltäkohtatulee Amsterdamissa. Olipa kiva ja onpa se kyllä sitten kertakaikkiaan hieno kaupunki! Turistihommiakaan ei tarvi tehdä jos ei huvita, päivät kuluu kivasti ihan vaan kanaalien varsia käppäillessä ja vinkisin vonksin sojottavia taloja ihmetellessä. Ja säästä puhuessa. Täällä voi puhua loputtomiin säästä! Ja ilman että se on väkinäistä. Hyvä paikka suomalaiselle.

Turistihommat tuli tälläkin kertaa tehtyä. Van Gogh- museossa kävin toistamiseen kun kerta ilmaiseksi pääsen. Hienoja tauluja.(hm, pitääkin harkita taidekriitikon uraa). Anne Frank-talo karmi selkäpiitä ja kukkapuisto Keukenhof oli mahtava, vaikka ei tulppaanit olleetkaan täydessä kukassa.

Tänään oli niin kiire kouluhommien kanssa että oli hyvä viettää päivää terassilla, piknikillä ja pyöräretkellä. Oli varmaan kevään lämpimin päivä tässä kylässä!

Tässä vielä otoksia Keukenhofista. Ja ihan etukäteen tiedoksi, kyllä, minä otin lähikuvia kukista muitten mummojen jatkeena ja kyllä niitä kuvia on kymmeniä.

1453544.jpg

1453548.jpg

1453549.jpg

1453556.jpg


1453612.jpg

1453618.jpg


1453525.jpg


1453566.jpg